El FC Barcelona iguala la millor ratxa de victòries d'aquesta temporada

El FC Barcelona iguala la millor ratxa de victòries d'aquesta temporada

Els de Luis Enrique igualen la seva millor marca de triomfs seguits en Lliga aquesta temporada, que és de sis partits consecutius

El Barça es troba en un bon moment i els resultats obtinguts a les darreres jornades de Lliga ho corroboren. Els de Luis Enrique sumen sis jornades consecutives sumant la victòria. Un total de 18 punts consecutius contra Las Palmas, Vila-real, Espanyol, Osasuna, Reial Madrid i Reial Societat. Uns números que han servit als blaugrana per mantenir viva la lluita pel títol de lliga. No és la primera vegada aquesta temporada que s'assoleix aquesta xifra, ja que també es va donar entre la jornada 21 i la 26. Aquest diumenge contra l’Eibar els de Luis Enrique podrien superar aquesta dada si s’imposen al conjunt dirigit per José Luis Mendilibar.

A banda d’igualar aquest rècord de triomfs, el partit contra la UD Las Palmas ens deixa algunes dades més. A continuació les destaquem:

  • Neymar Jr va ser un dels protagonistes del partit donant una assistència i marcant un hat-trick, el primer a domicili amb el Barça i amb tan sols tres xuts a porteria. El d’aquest diumenge no és el primer que marca amb el Barça, el brasiler ja n’havia marcat tres anteriorment, contra el Celtic (2013-14), el Granada a la Lliga (2014-15) i un pòquer de gols l’any passat contra el Rayo.
  • Luis Suárez es troba en estat de gràcia i ho va demostrar marcant el sisè gol en quatre partits contra la UD Las Palmas en l’únic xut del blaugrana durant el matx. El conjunt canari és una de les grans víctimes del davanter blaugrana, juntament amb Betis i Sporting –set gols marcats- i Deportivo i Espanyol –sis dianes-. Alhora, l’uruguaià acumula tres partits consecutius marcant i es troba a un d’igualar la seva millor ratxa (4 duels). 
  • El Barça està marcant molts gols aquest curs i amb els quatre gols d’aquest diumenge a Las Palmas els de Luis Enrique sumen 112 gols. D’aquesta manera, els blaugrana poden igualar o superar el rècord del club establert per Tito Vilanova la temporada 2012/13 (115 dianes) si marquen tres o més gols contra l’Eibar.
  • Marlon Santos va fer un bon debut en Lliga amb el primer equip. Després d’haver debutat amb els de Luis Enrique  a la Lliga de Campions contra el Celtic, el jugador del Barça B va disputar els 90 minuts de l’enfrontament a l’Estadi de Gran Canaria completant 82 passades bones, essent el més destacat dels blaugrana en aquesta classificació.
  • Luis Enrique arriba a les 100 victòries en Lliga, tenint en compte la seva temporada al Celta (14) i els tres cursos al Barça: 30 la 2014-15, 29 la 2015-16 i enguany n’acumula 27, pendent del partit d’aquest diumenge contra l’Eibar en què podria superar el centenar. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut