Es reincorporen deu jugadors més als entrenaments

Es reincorporen deu jugadors més als entrenaments

Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Mascherano, Jordi Alba, Vermaelen i Douglas s’han sumat al grup en el retorn dels entrenaments a Barcelona

La preparació del Barça ha tornat a Barcelona. Després d’una setmana a St. George’s Park, el partit a Dublín i la jornada de descans del diumenge, l’equip ha tornat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per seguir amb els entrenaments. I ho ha fet amb moltes cares noves. I és que a la sessió d’aquest dilluns al matí s’han reincorporat deu jugadors més, alguns d’ells avançant la seva tornada de vacances. Així doncs, Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Mascherano, Jordi Alba, Vermaelen i Douglas s’han sumat a la resta de companys en el treball diari de preparació. A més, Adriano Correia s'ha apropat a l'entrenament matinal per acomiadar-se dels seus companys. El brasiler, que jugarà a partir d'ara al Besiktas turc, ja es va acomiadar de l'afició blaugrana amb un emotiu escrit a les xarxes socials.

Luis Enrique ha dirigit un entrenament en què ha seguit comptant amb diversos jugadors del filial. A excepció de Josep Martínez, Gumbau i Borja López –que van jugar aquest diumenge amb el Barça B a Manlleu-, s’han exercitat els jugadors que van fer l’’stage’ amb el primer equip: José Suárez, Aleñá, Cámara, Mujica, Carbonell, Nili, Martínez, Alfaro i Marlon.

Amb aquest entrenament, l’equip inicia una setmana en què les sessions a la Ciutat Esportiva es combinaran amb els partits a Estocolm contra el Leicester –dimecres a les 20 hores- i a Londres contra el Liverpool –dissabte a les 18.15 hores.

A la tarda, els deu jugadors que s'han reincorporat aquest dilluns es tornaran a exercitar a la Ciutat Esportiva en una sessió a porta tancada i prevista per a les 18.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut