Acord amb el Besiktas per Adriano

Acord amb el Besiktas per Adriano

El futbolista brasiler deixa la disciplina blaugrana després de sis temporades en què ha marcat 17 gols en 189 partits i ha celebrat 16 títols

El FC Barcelona i el Besiktas JK han arribat a un acord per al traspàs del jugador Adriano Correia per una quantitat de 600.000 euros fixos, que poden arribar als 1,7 milions d’euros si el Besiktas JK es classifica per a la Lliga de Campions durant els anys de contracte del jugador. El Club li desitja molta sort en la nova etapa com a futbolista.

Adriano va iniciar aquesta pretemporada amb el primer equip, però no ha format part de l’estada a Birmingham. 

17 gols en 189 partits

Adriano, que el curs passat va prorrogar el seu contracte amb el Barça fins al 30 de juny del 2017, jugarà ara al futbol turc després de sis temporades com a blaugrana. Va fitxar pel FC Barcelona la temporada 2010/11 procedent del Sevilla, on havia estat una peça clau en els èxits del conjunt andalús. El futbolista ha tingut participació, també, en els èxits del Barça les darreres temporades, en què ha sumat 17 gols en 189 partits oficials i ha conquerit 16 títols.

El lateral -polivalent i capaç de jugar a les dues bandes, com a interior i com a extrem- ha format part de la plantilla del Barça durant 6 temporades, en què ha marcat 9 gols a la Lliga, 5 a la Copa del Rei, 2 al Mundial de Clubs i 1 a la Lliga de Campions. Precisament, l’última diana amb la samarreta blaugrana la va fer en l’última campanya, en la golejada contra la Roma (6-1).

El palmarès d’Adriano amb el Barça ha quedat repartit en els 16 títols següents: 4 Lligues, 3 Copes del Rei, 2 Lligues de Campions, 2 Supercopes d’Europa, 3 Supercopes d’Espanya i 2 Mundials de Clubs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut