Última sessió abans de viatjar a Granada

Última sessió abans de viatjar a Granada

Els blaugranes han completat l’última sessió prèvia al duel contra el conjunt andalús, amb tots els jugadors disponibles menys Piqué, amb permís del tècnic, i amb Aleñá, del filial

El Barça ja ho té tot a punt per afrontar el proper partit de Lliga. Després de dues setmanes d’aturada per compromisos de seleccions, els blaugranes tornen a la competició visitant Granada, i aquest dissabte han fet l’últim entrenament previ al duel contra el conjunt andalús. Durant la setmana, Luis Enrique ha anat recuperant els jugadors que s’incorporaven després de jugar amb les respectives seleccions i ha acabat comptant amb el grup complet.

En la sessió d’aquest dissabte, Luis Enrique ha comptat amb els jugadors disponibles a excepció de Gerard Piqué, que amb permís del tècnic no s’ha exercitat amb el grup. La sessió l’ha completat Carles Aleñá, del filial.

L’equip, després de completar l’última sessió, viatjarà aquest diumenge a Granada. Una estona abans, l’equip coneixerà la llista de convocats. A l’estadi Nuevo Los Cármenes, el conjunt de Luis Enrique inaugurarà un mes d’abril d’allò més exigent per afrontar el tram final de la Lliga.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut