fcb.portal.reset.password

Instants abans, André Gomes li ha dedicat la primera samarreta al seu pare. | VÍCTOR SALGADO-FCB

André Gomes ja ha signat el seu contracte com a futbolista del FC Barcelona i s’ha convertit en el quart fitxatge per a l’equip de Luis Enrique. I ho ha fet aquest matí, a les oficines del Camp Nou, en un acte en què el futbolista ha estat acompanyat en tot moment per la seva família: el seu pare, el Casimiro Gomes; la seva mare, la Maria Julieta; el germà Nuno i la parella del futbolista, la Lisa.

Una jornada molt especial per a tots, però especialment per a un membre de la família Gomes, el Casimiro, culer de soca-rel i que guardarà un record molt especial d’aquest dia. Perquè, després de l’acte oficial a la Platea, en què el president Josep Maria Bartomeu ha donat la benvinguda a André Gomes i li ha entregat una samarreta del Barça, el futbolista ha volgut tenir un detall molt emotiu amb el seu pare en la intimitat del vestidor.

I és que Gomes ha signat l’elàstica, que duia el seu nom imprès a la part del darrere, per regalar-li al seu pare, molt emocionat. Un segon regal blaugrana durant la jornada, ja que prèviament Josep Maria Bartomeu, coneixedor dels sentiments blaugrana del Casimiro Gomes, ja li havia entregat una insígnia amb l’escut del Club.
Tornar a dalt