El minut decisiu de l’eliminatòria contra la Reial Societat

En un interval de 20 segons, Cillessen va aturar un mà a mà a Willian José i Neymar Jr va forçar el penal que Leo Messi acabaria transformant en el 2-0

Minut 53 al Camp Nou. Partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. El Barça guanya per 1-0 la Reial Societat, gràcies al gol de Denis Suárez. Un gol dels bascos, però, tornaria a fer entrar els d’Eusebio dins l’eliminatòria, i és que amb un 1-2 passarien els txuri-urdin. Willian José té l’opció d’anotar aquest gol anhelat caçant un rebot dins l’àrea, però Cillessen, amb una parada espectacular, salva la diana visitant.

La jugada continua i només 20 segons després, Neymar Jr, amb una carrera prodigiosa arrencant des del seu propi camp, es planta davant la porteria de Rulli i Iñigo Martínez l’atropella, provocant un penal clamorós. És aquí quan Leo Messi no falla des dels 11 metres i encarrila l’eliminatòria situant el 2-0 al marcador, tot just després que els visitants estiguessin a punt d’empatar el matx. Reviu aquest intens minut al vídeo següent!