Denis Suárez: “Amb Messi tinc una connexió especial”

Denis Suárez: “Amb Messi tinc una connexió especial”

El migcampista gallec s’ha mostrat feliç després del seu doblet contra la Reial Societat i ha assegurat que cada vegada se sent millor

Després de tancar la primera volta a només dos punts del liderat, el FC Barcelona ha certificat el pas a la desena semifinal de la competició del KO en onze temporades. Els gols de Denis Suárez (2), Messi, Suárez i Arda han permès al Barça resoldre l’eliminatòria davant la Reial Societat per 5-2. Denis, autor d’un doblet, ha atès els mitjans en acabar el matx i s’ha mostrat feliç pels gols i per la victòria: “Volíem seguir en aquesta dinàmica positiva”. Denis, que ha completat un gran partit, s’ha mostrat agraït per la confiança i també amb els seus companys, en especial amb Messi, sobre qui ha assegurat que té “una connexió especial”. I ha afegit: “Quan jugo com a interior dret m’entenc molt bé amb ell”. I és que l’argentí i el gallec s’han entès a les mil meravelles en aquesta tornada de la Copa del Rei, i el ‘10’ ha estat l’encarregat d’assistir a Denis en l’últim gol de la nit.

El ‘6’ del Barça, que ha estat l’obrellaunes de l’equip per segon partit consecutiu, també ha analitzat aquest enfrontament: “Hem començat dominant i, arran del primer gol, hem trobat espais i els tres de dalt són letals”. A més, el jugador blaugrana s’ha mostrat satisfet per la segona part de l’equip, ja que s’han generat moltes ocasions de perill i “contra un equip com la Real dóna gust”, ha apuntat Denis. Finalment, ha certificat: “Estem a les semifinals i la Copa és un títol que volem”.

Repassem les declaracions més destacades dels jugadors del FC Barcelona a la zona mixta:

Mascherano

“M’he sentit bé al mig del camp, ordenat. No és fàcil reemplaçar Busquets, però he intentat fer-ho bé i aportar un joc diferent.”

“El pla que teníem ens ha sortit bé. Marxem amb la sensació que hem fet una bona eliminatòria. El resultat d’anada ens va donar una certa tranquil·litat.”

“L’equip ha estat en una intensitat molt alta, en la línia dels anteriors partits”.

“Messi és un jugador que inicia en el centre, però té la capacitat de finalitzar. Per això és únic i especial.”

Cillessen

“He tingut bones sensacions i estic content d’arribar a les semifinals”.

“La parada ha estat gràcies, en part, al fet que Gerard Piqué ha tapat una banda, mentre que jo m’he pogut llançar cap a l’altra. Al final, hem pogut solucionar bé l’acció.”

“Espero poder jugar tres partits, perquè això significarà que hem arribat a la final.”

Jordi Alba

“Ja no sorprèn el que faci Leo. És el millor del món tot i el que diguin.”

“L’important és que nosaltres guanyem i que arribem a final de temporada amb opció de guanyar tots els títols.”
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut