fcb.portal.reset.password

Luis Suárez durant una acció del partit | VICTOR SALGADO - FCB

El FC Barcelona presentarà al·legacions a l’acte arbitral davant del Comitè de Competició per la segona targeta groga que Luis Suárez va rebre durant la tornada de semifinals de la Copa del Rei davant de l’Atlètic de Madrid, després de disputar una pilota amb Koke. Cal recordar que el davanter uruguaià va rebre dues targetes grogues en tres minuts.

Segons consta en l’acta arbitral del partit redactada per l’àrbitre Jesús Gil Manzano, Suárez va ser amonestat amb la segona targeta groga per “impactar amb el braç contra un jugador adversari de manera temerària en la disputa d’una pilota”.

Sergio Busquets, per la seva banda, va rebre una targeta groga després de desplaçar una pilota fora del terreny de joc, quan en aquest n’hi havia dues. Segons l’acte de Gil Manzano, Sergio va ser amonestat per “desplaçar la pilota del lloc on s’havia de realitzar una posada en joc, en senyal de disconformitat”.

Tornar a dalt