Digne debuta amb el Barça contra el Liverpool

Digne debuta amb el Barça contra el Liverpool

El lateral esquerre ha comptat amb mitja hora de la segona part mentre que Ter Stegen, Bravo, Piqué, Iniesta i Rakitic han jugat els primers minuts de la pretemporada

Una de les noves incorporacions d’aquesta temporada, Lucas Digne, ha debutat amb el Barça contra el Liverpool. L’estrena del lateral francès ha arribat en el tercer partit de pretemporada, disputat a Wembley, i en el tercer i últim duel del Barça en la International Champions Cup.

El lateral francès va escurçar les seves vacances i es va incorporar abans als entrenaments. Dijous passat Digne es posava per primer cop a les ordres de Luis Enrique i coneixia la resta dels seus nous companys. Digne ha entrat en el minut 60 en substitució de Cámara i ha comptat amb mitja hora de partit, ocupant el carril esquerre. En acabar el partit, Digne ha assegurat que aportarà "capacitat defensiva i ofensiva a l'equip", tot i que "és diferent jugar de lateral al Barça ja que s'ha d'atacar molt". El lateral francès espera poder jugar més partits i que l'equip guanyi el màxim de trofeus possibles.

Amb Digne, també s’han estrenat en aquesta pretemporada alguns dels jugadors que es van incorporar als entrenaments a principis d’aquesta setmana: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Iniesta Rakitic. A  la porteria Ter Stegen i Claudio Bravo s’han repartit el partit jugant la primera i la segona part respectivament. Mascherano i Sergio Busquets s’han estrenat a l’onze inicial aquesta pretemporada, encara que ja van jugar la segona part del partit contra el Leicester. Piqué, Iniesta i Rakitic han substituït Mascherano, Sergio Busquets i Arda Turan en l’última mitja hora de joc.

Amb l’estrena de Digne i la participació de Denis Suárez durant tota la pretemporada, els aficionats blaugrana només han d’esperar a veure en acció els altres dos fitxatges de l’estiu: Umtiti André Gomes. El francès ha iniciat els entrenaments  aquest mateix dissabte, dos dies abans del previst, mentre que el migcampista portuguès s’incorporarà a la disciplina blaugrana aquest dilluns 8 d’agost. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut