Dani Alves: “Em sento molt feliç de tornar al Camp Nou, és casa meva”

Dani Alves: “Em sento molt feliç de tornar al Camp Nou, és casa meva”

El brasiler ha destacat que se sent “un culer més” i que, tot i la dificultat, haurà de "deixar els sentiments de banda durant el partit i defensar els colors de la Juventus”

El partit entre el FC Barcelona i la Juventus serà un duel molt especial per a Dani Alves, i és que el lateral dret torna aquest dimecres (20.45 h) a la que va ser casa seva durant vuit temporades. El brasiler visita el Camp Nou, aquest cop amb la samarreta de la Juventus, en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Alves ha destacat en roda de premsa: “Em sento molt feliç de tornar al Camp Nou, torno a casa meva”. “Sóc un culer més, tot el que he viscut aquí ha estat increïble, però hauré de deixar de banda els meus sentiments quan comenci el partit”, ha afegit.

Precisament sobre els seus sentiments blaugrana, el brasiler també ha comentat: “Serà complicat però intentaré no pensar per no perjudicar la Juve. Sóc un professional i ara defenso els seus colors, és el que demana la meva professió”. Quant al seu millor moment al Camp Nou com a jugador del FC Barcelona, Alves ha assegurat: “Em quedaria amb el que va ser el meu comiat, on vaig dir que aquí havia estat molt feliç”.

"Sóc un culer més, però hauré de deixar de banda els meus sentiments quan comenci el partit"

El lateral també ha tingut paraules d’elogi cap als seus excompanys Leo Messi i Andrés Iniesta: “Són llegendes del Club i com a culer espero que puguem continuar gaudint d'aquests fenòmens durant molt temps al Barça”. Quant a la rebuda que li oferirà el Camp Nou, L’exbarcelonista ha afegit: “Crec que aquí molta gent m’estima, i jo estic content de venir a casa meva, independentment del que passi”.

Finalment, pel que fa a les opcions del FC Barcelona en l’eliminatòria, el brasiler ha assegurat que “ara mateix està a 60-40% per la Juve”, i ha afegit que “serà un partit molt llarg i molt dur”. "Tenim un equip que estudia molt bé els adversaris i tots els meus companys saben el que han de fer. Sabem que cal fer un esforç que val la pena, i si aconseguim superar el Barça, haurem eliminat el millor equip del món”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut