La convocatòria per viatjar a Las Palmas

La convocatòria per viatjar a Las Palmas

El tècnic asturià ha convocat els joves del filial Aleñá i Marlon, i no podrà comptar amb Piqué (amb malestar general amb dolor abdominal que ha requerit ingrés hospitalari) Aleix Vidal, Mathieu i Rafinha, per lesió, ni amb Sergi Roberto, per sanció

Tot a punt. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dissabte al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el partit contra la UD Las Palmas. Luis Enrique, a més, també ha comptat amb la presència dels jugadors del Barça B Marlon Santos i Carles Aleñá.

En acabar l’entrenament el tècnic asturià ha donat a conèixer la llista de convocats per viatjar a Las Palmas, en què destaquen l’absència de Sergi Roberto, per sanció, i les baixes de Piqué, amb malestar general amb dolor abdominal que ha requerit ingrés hospitalari (l’evolució marcarà disponibilitat), i Aleix Vidal, Mathieu i Rafinha, per les seves respectives lesions. Els joves del filial Marlon i Aleñá completen la convocatòria. A més, Digne ha rebut l’alta després de patir una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta.

Una convocatòria on el tècnic culer s’ha endut a tots els disponibles del primer equip, inclosos els tres porters. Així doncs, la llista completa de 19 jugadors de Luis Enrique per enfrontar-se a la UD Las Palmas és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Masip, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, André Gomes, Umtiti, Aleñá (28) i Marlon (33).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut