Comença la preparació per a la Copa

Comença la preparació per a la Copa

Els homes de Luis Enrique s’han exercitat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva per preparar l’anada dels setzens de final de la competició del KO davant de l’Hèrcules i defensar el tron assolit en els últims dos anys

El FC Barcelona s’ha tornat a exercitar aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de l’empat assolit a Anoeta, el primer equip vol girar full ràpidament per centrar-se en l’estrena a la Copa del Rei. El vigent campió de la competició s’estrenarà aquest dimecres al Rico Pérez davant l’Hèrcules a l’anada dels setzens de final (22 hores), per començar a defensar un tron que ha conquerit les dues últimes temporades. I és que el calendari i la competició no donen treva. La millor medicina per pal·liar el partit d’aquest diumenge a Sant Sebastià serà fer un bon partit a Alacant per agafar bones sensacions i encarar el Clàssic de dissabte al Camp Nou amb optimisme.

D’aquesta manera, Luis Enrique ha dirigit una sessió al Camp Tito Vilanova amb els jugadors disponibles del primer equip. Una sessió en què els jugadors titulars han fet una sessió de recuperació i que ha comptat amb el retorn a la feina d’Aleix Vidal i Jordi Masip després d’haver tingut permís del Club. L’entrenament l’han completat sis jugadors del filial: Nili, Moisés, Carbonell, Aleñá, Marlon i Marc Cardona. L’equip tornarà a entrenar-se aquest dimarts a la Ciutat Esportiva en el que serà l’últim entrenament abans d’enfrontar-se a l’Hèrcules (dimecres 30, 22 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut