Claudio Bravo, traspassat al Manchester City

Claudio Bravo, traspassat al Manchester City

El porter blaugrana deixa el FC Barcelona després de més de dues temporades en què ha guanyat vuit títols i en què ha tingut un protagonisme especial a la Lliga

El FC Barcelona comunica que el porter Claudio Bravo ha estat traspassat al Manchester City aquesta tarda, després d’haver-se concretat el fitxatge del seu substitut, l’holandès Jasper Cillessen.

El FC Barcelona percebrà 18 milions garantits més 2 de variables per aquest traspàs.

Claudio Bravo, després de més de dues temporades sota els pals del Camp Nou, ha sumat vuit títols al seu palmarès, i ha tingut un protagonisme especial en les dues Lligues guanyades de manera consecutiva. També va destacar al Mundial de Clubs del Japó i en la darrera Supercopa d’Espanya, disputada dimecres passat al Camp Nou.

Bravo també ha pogut celebrar la Lliga de Campions de Berlín, la Supercopa d’Europa de Tbilissi i les dues últimes Copes del Rei. En total, ha disputat 75 partits oficials i només ha encaixat 43 gols.

El FC Barcelona agraeix a Claudio Bravo el seu compromís amb el Club durant la seva estada, li desitja molta sort en la nova etapa com a futbolista i l’ha convidat a acomiadar-se de l’afició durant aquesta temporada. 

Sobrietat sota pals

Junt amb Ter Stegen, Bravo ha complert amb sobrietat i bones actuacions el difícil paper de substituir el llegat de Víctor Valdés en una porteria tan exigent com la del Camp Nou. Va arribar procedent de la Reial Societat a l’estiu del 2014 i el seu inici va ser esplèndid: no va encaixar cap gol fins a la jornada 9, i va establir un rècord d’imbatibilitat en un inici de Lliga de fins a 754 minuts.

Després de demostrar un bon joc de peus, serenitat i aturades espectaculars i salvadores, Bravo marxa havent guanyat el premi Zamora del curs 2014/15 (18 gols en 37 partits). El segon curs va encaixar 23 dianes en 35 participacions i va deixar la porteria a zero en els 180 minuts jugats en la darrera Supercopa d’Espanya, en què va aturar un penal en el partit de tornada al Camp Nou. D’altra banda, com a blaugrana, Bravo també ha estat el capità de la selecció de Xile que ha guanyat dues Copes d’Amèrica de manera consecutiva (2015 i 2016), i ha rebut el premi del Guant d’Or en ambdues edicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut