Carles Puyol: “Queda molta Lliga i passaran moltes coses”

Carles Puyol: “Queda molta Lliga i passaran moltes coses”

L’exjugador del FC Barcelona ha repassat l’actualitat del Clàssic d’aquest dissabte

Carles Puyol analitza els estats de forma del FC Barcelona i el Reial Madrid abans que ambdós conjunts s’enfrontin aquest dissabte. Segons l’excapità blaugrana, la classificació en el campionat és anecdòtica a l’hora d’afrontar el duel: “Tothom diu que el Madrid arriba molt bé i que el Barça no tant, però la classificació no hi té res a veure”. “És cert que el Madrid té més tranquil·litat gràcies als 6 punts d’avantatge amb què arriba, tot i que queda molta Lliga i passaran moltes coses”, continua.

Sobre la preparació que es realitza en un duel d’aquestes característiques, Puyol té clar que l’únic que s’ha d’evitar és “l’ansietat”. “És un partit que per si sol et posa dins, així que no t’has de preparar especialment”, confessa l’exdefensa blaugrana. El català recorda la preparació que duia a terme Josep Guardiola com a tècnic del primer equip: “En lloc d’entrenar més i preparar més coses, ens donava temps lliure. Ens prohibia passar per la Ciutat Esportiva perquè desconnectéssim”.

“Si per mi fos, encara jugaria”, assegura Puyol en respondre com veu els partits d’aquest nivell allunyat dels terrenys de joc. “Trobo a faltar el dia a dia, anar a entrenar-me, competir, els companys... És molt més difícil viure aquests partits sense participar-hi”, assegura el català, que també explica com seguirà el partit: “A casa amb amics, però no gaires, ja que m’agrada estar pendent del que passa. Espero gaudir del partit  i que guanyi el Barça”.

El 2-6, el seu Clàssic més especial

Carles Puyol es queda amb el rècord del 2-6 al Santiago Bernabéu dins els múltiples Clàssics als quals ha participat: “Va ser un partit espectacular. Per a mi, és el més especial que he jugat per com va anar i la reacció de l’equip”. Després de començar perdent al marcador, l’equip blaugrana va saber reaccionar per acabar imposant-se amb molta claredat. “El Madrid es trobava en un gran moment, ja que ens retallaven punts a la classificació i aquella victòria va ser la sentència en la primera Lliga de l’era del Pep”, rememora el capità d’aquella tarda i autor d’un dels sis gols del conjunt blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut