Acord amb l'AS Roma per a la cessió de Thomas Vermaelen

Acord amb l'AS Roma per a la cessió de Thomas Vermaelen

Després de dues temporades al FC Barcelona, el defensa belga militarà al conjunt italià, que tindrà una opció de compra al final del curs 2016/17

El FC Barcelona i l’AS Roma han arribat a un acord per a la cessió del jugador Thomas Vermaelen per a la temporada 2016/17. L’AS Roma es compromet contractualment que la participació del jugador sigui activa durant l’any de cessió.

L’acord inclou una opció de compra de l’AS Roma a final d’aquesta temporada 2016/17.

21 partits amb el primer equip

Thomas Vermaelen deixarà de defensar la samarreta blaugrana després de dues temporades al primer equip del FC Barcelona. Com a jugador del Barça, l’internacional belga ha disputat fins a 21 partits i ha marcat un gol. El futbolista va arribar al Barça la temporada 2014/2015 procedent de l’Arsenal, però no va poder debutar fins a l’últim partit de Lliga d’aquella temporada a causa de les lesions que el van mantenir fora del terreny de joc.

El primer partit del central va ser contra el Deportivo (2-2). Vermaelen va jugar els primers 66 minuts. Els següents 20 partits ja van formar part de la temporada 2015/16 (onze de Lliga, cinc de Copa, tres de Lliga de Campions, un de Supercopa d’Espanya i un de Mundial de Clubs). El belga va marcar el seu primer i únic gol amb el FC Barcelona contra el Màlaga, en la segona jornada de Lliga. Aquella diana va significar els tres punts per a l’equip de Luis Enrique. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut