fcb.portal.reset.password

Aficionats en un desplaçament del primer equip de futbol / MIGUEL RUIZ - FCB

El Club, a través de FCBViatges, ofereix als socis la possibilitat de viatjar amb l’avió del primer equip en el desplaçament amb motiu del partit de Lliga contra el Getafe. Com ja es va comunicar fa unes setmanes es reserva un mínim de 80 places al vol de l’equip destinades als socis, que podran adquirir el seu viatge a partir de 145 euros. Uns preus competitius que tenen com a objectiu incentivar i millorar el suport en els desplaçaments dels homes de Luis Enrique.

El compromís es jugarà el dissabte 31 d’octubre, a les 20.30 hores, i el programa de desplaçament per a socis en el vol xàrter de l’equip inclou sortida el mateix dissabte i tornada un cop finalitzi el partit. El preu del viatge per a socis és de 145 euros, per a penyistes és de 185 euros i per a la resta d’aficionats és de 265 euros. En tots tres casos cal afegir 25 euros de serveis (trasllat, assegurança i assistència) i l’entrada, que no està inclosa dins el paquet, i que costa 80 euros.

La data límit d’inscripció és fins al dimecres 28 d’octubre, a les 12 hores. Per informar-se’n cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viajes Ecuador.

[[BOTOVERMELL::Més informació++Pla de viatge per a seguidors::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/191/031/original/Programa_Madrid_-_Getafe_seguidors_.v1445252038.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt