Takashi Inui:

Takashi Inui: "Només conec el Camp Nou per televisió"

“Guanyar al Camp Nou és possible. Som on som perquè tots els jugadors correm molt”, ha valorat el jugador japonès de l’Eibar

[[DES_1]]El Barça rep la SD Eibar aquest diumenge (18.15) en el partit corresponent a la novena jornada de Lliga BBVA. Al conjunt basc, que està fent un excel·lent inici de Lliga, destaca la presència de Takashi Inui. El migcampista nipó és el fitxatge més car de la història del club i hi va arribar aquest estiu procedent de l’Eintracht de Frankfurt. Taka (així se’l coneix al País Basc) ha concedit una entrevista a la web oficial del FC Barcelona un dia abans de l’important partit d’aquest diumenge

Hi ha il·lusió per visitar el Camp Nou?

Tan sols conec l’Estadi a través de la televisió. Només pronunciar el nom ja m’impressiona. Tinc moltes ganes que arribi el dia, entrar i jugar.

És un camp molt difícil per a la majoria dels equips de la Lliga, i tampoc és fàcil per als jugadors ofensius com vostè.

És un partit molt difícil, però sempre hi ha possibilitats, i encara que sigui només una s’ha d’aprofitar. Donaré tot el que pugui.

Encara que tinguem només una oportunitat, cal aprofitar-la

Hi ha algun jugador concret amb el qual li fa especial il·lusió jugar al mateix camp?

Per la posició, crec que m’enfrontaré amb Dani Alves. Contra ell ja he jugat en un partit amb la selecció japonesa. Probablement és el millor lateral dret del món, un excel·lent jugador. Malgrat això, vull intentar tot el possible. També m’agrada molt Neymar Jr.

Alves i Neymar són els seus jugadors favorits del Barça?

També Messi i Iniesta. Veig molts vídeos d’ells, sobretot d’Iniesta. Algunes jugades em serveixen com a referència i m’encanta veure-les.

M'encanta veure vídeos d'Iniesta i Messi

Per a aquest partit no hi seran Messi ni Iniesta. El seu company Dani Garcia va dir a la roda de premsa que hi ha més possibilitats de guanyar quan no juga Messi. Hi està d’acord?

És clar, guanyar al Camp Nou és possible. Som on som perquè tots els jugadors correm molt, ningú és mandrós. Ens ajudem mútuament i ens prenem molt seriosament els entrenaments. Jo intentaré aportar el meu granet de sorra a l’equip i tant de bo pugui sorprendre al camp.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut