Sergi Roberto: “És el meu millor moment des que estic al primer equip”

Sergi Roberto: “És el meu millor moment des que estic al primer equip”

El blaugrana creu que “està sent una lliga molt ajustada” però que, tot i això, l’equip ha arribat bé a la segona aturada per seleccions.

En una entrevista a RAC1, Sergi Roberto ha repassat l’actualitat més recent del primer equip. El de Reus ha destacat la seva nova situació a l’equip: “Està sent un bona temporada. M’estic sentint molt bé dins del camp”. Roberto s’ha convertit en el sisè home més utilitzat per a Luis Enrique, molts minuts com a lateral, una posició que no li ve de nou: “Em sento molt comòde de lateral perquè em permet conduir més la pilota”. Tot i això, ha reconegut que “mai m’havia plantejat jugar en aquesta posición però he intentat fer-ho el millor possible i ha anat bé”.

Eficàcia i gols encaixats

L’inici de temporada del Barça pel que fa a gols marcats i encaixats no està sent l’habitual. Per a Sergi Roberto, el fet de no marcar “no preocupa perquè estem creant moltes ocasions. Estem tenint mala sort”. Defensivament, el migcampista creu que hi ha “aspectes que s’han de polir. Hem d’intentar ser més forts defensivament”.

Un altre dels aspectes que ha repassat el migcentre blaugrana és la mala ratxa que està tenint l’equip en aquest inici de temporada amb les lesions. Per a Sergi Roberto “les lesions sempre són males notícies per un equip”, tot i això creu que tenen molts jugadors de qualitat per revertir la situació: “això ens farà arribar al final de temporada més units”.

Sobre una possible sortida del Barça aquest passat estiu Sergi Roberto ha reconegut que li va passar per al cap: “quan creus que estàs treballant bé i veus que els minuts no arriben et planteges marxar”. Finalment, el migcampista va decidir quedar-se, una decisió que creu “que al final quedar-me ha estat el millor. M’ha acabat sortint molt bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut