Reial Societat – FC Barcelona: Una visita que no es pot resistir més

Reial Societat – FC Barcelona: Una visita que no es pot resistir més

(20.30 hores, C+ Partidazo) Amb set jornades de Lliga per endavant, el Barça desconnecta de la Champions a Anoeta per apropar-se al títol

Si hi ha un estadi de la Lliga espanyola que es resisteix al Barça en les últimes temporades, aquest és l’escenari del partit d’aquest dissabte: Anoeta. I és que des de la tornada de la Reial Societat a la Primera Divisió –la temporada 2010/11– els blaugranes mai han estat capaços de guanyar a l’estadi txuri-urdin. És una prova més en el camí del Barça cap a la Lliga, per al final de la qual queden només set jornades. Amb sis punts d’avantatge al capdavant de la classificació i immers en els quarts de final de la Lliga de Campions, la visita a Sant Sebastià és un escull d’allò més exigent.

“Anoeta és la sortida més difícil de la temporada”. Són paraules de Luis Enrique a la roda de premsa de divendres. El tècnic blaugrana no vol mirar més enllà, conscient de la dificultat que sempre ha suposat la visita a Sant Sebastià amb els precedents a les mans. I és que el Barça ha de desconnectar de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions contra l’Atlètic de Madrid. Només queden set jornades de la competició domèstica i cal assegurar els punts per apropar-se al títol.

El tècnic té les baixes per lesió d'Aleix Vidal, Sandro i Mathieu i per sanció de Luis Suárez. En la convocatòria de 18 homes, els únics descartats són Masip i Douglas. La resta de jugadors estan a disposició de l’asturià, que en roda de premsa no va descartar introduir rotacions per a alguns jugadors amb molta càrrega de minuts.

Per la seva banda, la Reial Societat arriba al partit en plena progressió des de l’arribada d’Eusebio Sacristán a la banqueta txuri-urdin. L’exjugador i exentrenador del filial del Barça es va fer càrrec de la banqueta del conjunt basc al mes de novembre substituint David Moyes. Els de Sant Sebastià, que vénen de guanyar a domicili el Sevilla (1-2) i ocupen la mitja taula, tenen les baixes de Yuri i Bergara per sanció i de Carlos Martínez i Íñigo Martínez per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut