RCD Espanyol-FC Barcelona: Volen ser fidels a la cita de quarts

RCD Espanyol-FC Barcelona: Volen ser fidels a la cita de quarts

(21 hores, Canal + Partidazo) Els homes de Luis Enrique visiten el RCDE Stadium per afrontar la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei amb un 4-1 d’avantatge assolit fa una setmana al Camp Nou

El FC Barcelona visitarà aquest dimecres per segona vegada en 11 dies el RCDE Stadium. Aquest cop, però, en competició de la Copa del Rei en què el pas cap als quarts de final està en joc. Els blaugranes afronten el partit amb el 4-1 d’avantatge de l’anada, però no es refien d’un rival que ja va donar problemes als homes de Luis Enrique en el partit de Lliga que va acabar en empat. Si bé és cert que els culers tenen un avantatge ampli, el tècnic asturià ja va avisar en la prèvia que té molt clar que hauran d’afrontar el duel amb molta seriositat: “Nosaltres anirem pel partit, però davant tindrem un rival que a diferència dels altres partits ens pressionarà més a dalt. Crec que serà el derbi més atractiu dels tres”. I és que tant el tècnic com els jugadors són conscients que els derbis sempre són partits amb una alta intensitat per la rivalitat de tots dos equips.

L’actual campió de la competició arriba al duel després de la victòria per 4 gols a 0 davant del Granada al Camp Nou en partit de Lliga en què Leo Messi va marcar un hat-trick. Precisament, el derbi arriba just dos dies després que el crac argentí fos guardonat amb la cinquena FIFA Pilota d’Or que l’acredita un cop més com a millor jugador del planeta. Tot i això, l’equip deixarà enrere els reconeixements i se centrarà en un partit per aconseguir el bitllet cap als quarts per sisena vegada consecutiva. Per a aquest partit, el tècnic asturià ha decidit deixar fora per decisió tècnica Douglas, Bravo, Jordi Alba i Sandro, mentre que no pot comptar amb el sancionat Luis Suárez ni tampoc amb el lesionat Rafinha. Així doncs la llista de convocats està formada per Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Dani Alves, Arda Turan, A. Iniesta, Messi, Neymar Jr, Marc Bartra, Mascherano, Munir, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

Buscaran la remuntada

L’Espanyol, per la seva banda, arriba al partit després de perdre per 2-1 contra l’Eibar a Ipurua. En aquest sentit, l’entrenador blanc-i-blau Constantin Galca ha recalcat que l’equip ha de “millorar certs aspectes del joc”, però que intentaran la remuntada tot i la dificultat: “Hem de fer un bon partit a través del joc. Ja sabem que és molt complicat, però ho intentarem”. “Cal anar mentalitzats per fer un bon duel, no serà fàcil, tot i que almenys lluitarem”. Per a aquest partit, Galca no comptarà amb Raíllo que no ha entrat en la convocatòria per decisió tècnica, ni tampoc els sancionats Diop i Hernán Pérez. Per tant, els jugadors convocats pel partit contra el Barça són els següents: Bardi, Roger, Duarte, V.Alvárez, Enzo Roco, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Burgui, Abraham, Montañés, Pau López, Ciami, Javi López, Jordán, Caicedo, Álvaro, Asensio i Mamadou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut