fcb.portal.reset.password

Rakitic, amb el trofeu del Mundial de Clubs a Yokohama / MIGUEL RUIZ-FCB

Ivan Rakitic ho ha guanyat tot a nivell internacional de clubs. Després de la victòria del Barça contra el River Plate en la final del Mundial de Clubs al Japó, el migcampista croat suma l’únic títol internacional de clubs que li restava per afegir al seu palmarès.

Tot això succeeix després d’haver aixecat la Lliga de Campions el 2015, en la seva primera temporada al Barça, en una final jugada a Berlín en què el croat va obrir el marcador contra la Juventus (1-3). El següent títol que va poder celebrar va ser la Supercopa d’Europa, que també va guanyar a les files del Barça, precisament contra el seu exequip, el Sevilla (5-4).

El croat, que compta amb la confiança de Luis Enrique en la seva segona temporada al Barça, va aterrar a la ciutat comtal amb una Europa League sota el braç, la que va aconseguir el 2014, a les files del club andalús. A més, en aquella final contra el Benfica (4-2), Rakitic va ser escollit millor jugador. Ara, el Mundial de Clubs completa el seu palmarès i suposa una bona forma d’acabar l'any 2015. A més dels cinc títols aconseguits amb el Barça, recentment ha estat escollit com a millor esportista croat de l’any.

El seu palmarès
CLUB TÍTOL ANY
     Copa de Suïssa 2007
   Copa d'Alemanya 2011
       Europa League 2014
               Lliga 2015
            Copa del Rei 2015
     Champions League 2015
   Supercopa d'Europa 2015
      Mundial de Clubs 2015
Tornar a dalt