fcb.portal.reset.password

rafinha entrevista

Rafinha ja torna a sentir-se futbolista. Sis mesos després de caure lesionat, el 17 de març passat va rebre l’alta mèdica i ara es troba en “un moment de felicitat immensa”. “En rebre l’alta et treus un pes de sobre”, assegura el jugador en una entrevista a www.fcbarcelona.cat i a Barça TV.

El migcampista es troba actualment concentrat amb la selecció olímpica del Brasil i destaca la importància del suport rebut mentre estava lesionat: “El suport i l’ajuda de la família –com del meu germà Thiago– i dels amics, així com de molts membres del Club i molta altra gent, ha estat un pilar per tirar endavant i evitar pensar en la lesió”.

Agraït per la renovació

Durant el seu període de baixa, Rafinha va signar la renovació del seu contracte fins al 2020. “Tenir la renovació amb un club com el Barça suposa una tranquil·litat i aquest gest el tornaré amb nivell futbolístic”, assegura.

Un altre element que ha motivat la recuperació del futbolista ha estat “el gran nivell de joc i ambient de l’equip, que pot tornar a donar alegries a l’afició”.


Rafinha: "Es un momento de inmensa felicidad" by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();