fcb.portal.reset.password

Pau Gasol, en l'entrevista amb Barça TV / FCB

Pau Gasol disputarà aquest cap de setmana el seu sisè All-Star de l’NBA. Abans de la cita que se celebrarà a Toronto, l’exjugador del Barça de bàsquet –ara una de les estrelles dels Chicago Bulls– va atendre Barça TV i fcbarcelona.cat per analitzar diversos temes al voltant del FC Barcelona. En primer lloc, el jugador de Sant Boi destaca la figura de Leo Messi com a icona blaugrana i com a fenomen global. “És un plaer veure’l jugar. La grandesa de l’equip també fa que Messi sigui més gran”, assegura el gran dels Gasol.

Pel jugador català, la figura de Messi va més enllà del Barça. “El futbol està creixent molt als Estats Units com a fenomen global, i jugadors com ell fan que els seguidors vulguin anar a veure’l jugar”, explica. Gasol es desfà en elogis cap al ‘10’ del Barça, i no escatima paraules a l’hora de descriure’l: “És el millor del món, un crac, un fora de sèrie. Ha marcat una època i serà un referent per a tota la història. S’ha format a la Masia i esperem que acabi la carrera al Barça”.

El Barça, des de dins i des de fora

Després d’explotar com a jugador ben jove al FC Barcelona, l’any 2001 Gasol va emprendre l’aventura a l’NBA. Quinze anys més tard, el gran dels germans Gasol segueix el dia a dia blaugrana des de lluny, i analitza l’actualitat del conjunt de Xavi Pascual. Abans de la disputa de la Copa del Rei i de la resolució de les competicions, el ‘16’ dels Bulls creu que “el Barça Lassa, el València, el Reial Madrid i el Laboral Kutxa es jugaran els títols”. Afirma que “la Copa del Rei serà interessant i atractiva”, i assegura que “és important que el Barça arribi fort als moments clau”. Per l’exblaugrana, els culers “tenen un bon equip i tenen possibilitats de fer un gran any”.

Ja fa 15 anys que va iniciar la seva carrera a l’NBA. Una carrera que, per a Gasol, “sempre anirà lligada al Barça”. “A l’NBA, a tot arreu, surt d’on vinc. Al costat del meu nom sempre hi ha el FC Barcelona”, explica. En aquest sentit, el de Sant Boi recorda que la seva vinculació al Club “va començar quan tenia 16 anys”. “Per a mi va ser una etapa molt important, i espero que tots els culers se sentin orgullosos de la meva trajectòria, des dels 16 anys fins al dia d’avui”, sentencia.


Pau Gasol: “És un plaer veure jugar Messi” por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();