fcb.portal.reset.password

Messi, celebrant un gol d'aquesta temporada. FOTO: MIGUEL RUIZ

L’espectacular 2015 de Leo Messi, a banda d’estar farcit de títols amb l’equip, està fent que rebi tota mena de reconeixements arreu del món. El darrer ha estat la nominació com un dels 12 candidats al premi Esportista de l’Any de la publicació nord-americana Sports Illustrated. A partir d’ara els aficionats podran votar a través de la xarxa per triar l’escollit, i el 14 de desembre es farà públic el guanyador.

Sis homes, quatre dones, un equip i un cavall

La llista de candidats és força variada i té alguna curiositat. La formen sis homes: Leo Messi (futbol), Usain Bolt (atletisme), Novak Djokovic (tennis), Jordan Spieth (golf), Thomas Davis (futbol americà) i Stephen Curry (bàsquet); i quatre dones: Serena Williams (tennis), Ronda Rousey (arts marcials), Simone Biles (gimnàstica) i Carli Lloyd (futbol) i un equip de beisbol, els Kansas City Royals. La curiositat és que la llista la completa un cavall, American Pharoah, que durant aquest any ha aconseguit guanyar la Triple Corona.

[[BOTOVERMELL::COM VOTAR LEO MESSI++::http://www.si.com/sportsmanofyear/2015/11/11/sports-illustrated-2015-sportsman-year-contenders?xid=golf_social::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Millor futbolista de la història el 2012

Leo Messi ja va rebre un reconeixement d’Sports Illustrated. Va ser el 2012, quan la publicació nord-americana el va escollir com a millor futbolista de la història.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();