fcb.portal.reset.password

Luis Suárez celebra un gol contra la UD Las Palmas / MIGUEL RUIZ

Luis Suárez està sent un dels jugadors més utilitzats per Luis Enrique aquesta temporada. Després d’un bon primer any com a blaugrana, Suárez ja és una peça bàsica a la plantilla culer, i és una veu més que autoritzada per analitzar l’estat de l’equip. “Tots els equips s’estan deixant punts i mai saps quin resultat hi pot haver. Serà una Lliga molt maca i estarà igualada”, destaca el davanter uruguaià en una entrevista per a LaLiga.es. “Hi ha cinc equips de la Lliga a la Champions, i això fa que els conjunts que normalment estem a dalt tinguem molts partits”, afegeix.

Després d’haver disputat set jornades, el Barça suma 15 punts, els mateixos que el Reial Madrid i el Celta, i a només un del líder, el Vila-real. “Tots sabem com de durs són els nostres rivals. Tant el Reial Madrid i l’Atlètic, com el València o el Sevilla, entre d’altres, ja ho han demostrat”, explica Suárez. El davanter culer, davant d’això, afirma: “Hem de seguir creient en nosaltres mateixos, sent conscients que es cometen errors”. En aquest sentit, el ‘9’ del Barça recorda: “Tenim pràcticament la mateixa plantilla de la temporada passada. Hem de saber que amb la nostra manera de jugar i la nostra mentalitat vam guanyar el triplet l’any passat”.

El Barça s’ha trobat amb un inici de curs complicat, amb moltes lesions a totes les línies i de jugadors importants. Entre aquestes, la de Leo Messi. “A Messi no el pot substituir ningú, i no s’ha de pensar que algú ha de fer de Leo. Els que juguem en atac hem de fer el mateix paper que estem fent. És clar que es nota l’absència del millor del món, però tots ajudem l’equip”.


Luis Suárez: "Creemos en nosotros mismos y... by fcbarcelona
Tornar a dalt