fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en un entrenament / MIGUEL RUIZ-FCB

Sense temps per descansar després dels partits contra l’Athletic Club i l’Atlètic de Madrid, el Barça afronta aquest dimecres tota una semifinal de Copa del Rei (21.00 hores, C+Partidazo): “És una cita més que atractiva i important”, ha descrit Luis Enrique. “El València ens presentarà dificultats, és un equip que s’atreveix a pressionar i tenen jugadors amb qualitat individual. És una eliminatòria complicada per als dos equips i nosaltres tenim ganes de fer un bon partit i encarrilar l’eliminatòria”, ha afegit l’asturià.

En la roda de premsa d’aquest dimarts, el tècnic blaugrana també ha destacat els aspectes següents:

La semifinal

“Preferim plantejar l’eliminatòria anant a guanyar el primer partit i després tocarà guanyar el segon. Aquesta és la forma de plantejar l’eliminatòria”.

“Ja podem apreciar les coses que fa el València de Nevylle, com la pressió. És un equip amb molta arribada a l’àrea, amb gent capaç de fer transicions amb qualitat i es veu el treball de l’entrenador. Haurem de contrarestar-ho”.

“Portar l’etiqueta de favorit després del que està aconseguint el Club en l’última dècada és lògic. En el terreny de joc, però, s’ha de demostrar que som superiors. El nostre objectiu és revalidar els títols”.

Els objectius

“Més enllà d’aconseguir unes xifres o unes altres, l’objectiu final és conquerir títols. La ratxa de partits sense perdre t’apropa als objectius però no ho garanteix”.

“Som els actuals campions de la majoria de campionats que juguem i es tracta de defensar-ho.

L’estat de l’equip

“Físicament, estem en evolució, aconseguint bones actuacions i amb una línia més que destacable. Estem preparats per competir en condicions en el tram final de la temporada”.

“Hi ha un estat òptim d’activació. Sempre busquem estar en l’estat òptim, però és complicat. Valorar l’estat en què arriben els jugadors a un partit és clau i és una responsabilitat que m’assigno com a entrenador”.


Luis Enrique: “La semifinal de Copa es una cita... por fcbarcelona
Tornar a dalt