fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en l'entrenament d'aquest divendres amb Iniesta i Rafel Pol / MIGUEL RUIZ-FCB

Falten només set jornades, la Lliga està en joc i el Barça visita aquest dissabte (20.30 hores, C+Partidazo) un camp d’Anoeta que té entravessat (un punt de 15 possibles en les últimes cinc temporades i nou cursos sense guanyar-hi). “És la sortida més difícil de la Lliga”, afirma un Luis Enrique que exposa l'argument següent: “Alguna cosa deu tenir Anoeta. És un camp en perfectes condicions, hi ha hagut un plantejament ofensiu amb diferents jugadors i entrenadors. La ratxa és tan llarga que és per reflexionar i treballar-hi. No serà fàcil”.

En la roda de premsa celebrada aquest divendres, Luis Enrique ha comentat aquests aspectes:

El rival

 “Encara queden set jornades, hi ha bastanta igualtat i no hem d’avançar res fins que no hi hagi un campió de manera matemàtica.

"A l’hora de competir no hi ha cap equip que tingui por. És igual a qui t’enfrontis. Els rivals de la Lliga també pressionen. L’única cosa que no podem fer a Anoeta és relaxar-nos. Hem de ser intensos, competitius, superiors en possessió de pilota i pressionar bé. Hem de fer moltes coses bé per pressionar a la Reial”.

"Eusebio ha donat a la Reial Societat molt ordre ofensiu i defensiu, molts conceptes per estructurar la pilota i molta capacitat per gestionar un grup. La Reial va fer un gran fitxatge i m’alegro molt que li vagin bé les coses”.

“Si valorem els antecedents, és una sortida molt difícil. No hi ha cap equip que tingui aquests números contra nosaltres”.

Aquest tres punts a Anoeta serien un gran reforç després d’estar tants anys sense guanyar allà, però el partit de Champions és una altra competició”.

Noms propis

“Crec que Luis Suárez és molt intel·ligent, va arribar amb una sanció i sap que seria el centre de totes les mirades. Nosaltres defensem el nostre paper d’intentar jugar bé al futbol. Els que dicten sentència en un terreny de joc són els àrbitres”.

“Parlo amb Suárez cada dia, de diferents aspectes que són importants per al joc i per a ell. És uruguaià, amb caràcter. Ho està fent molt bé i pot millorar en tots els nivells. Està mirat amb lupa, però ha de continuar lluitant totes les pilotes i fer el que està fent. A part de ser fi i estilista, és contundent i té personalitat. M’encanta i és un jugador vital per a nosaltres, pel que aporta futbolísticament i per la seva generositat”.

“Els rivals de la Lliga també pressionen. L’única cosa que no podem fer a Anoeta és relaxar-nos. Hem de ser intensos, competitius, superiors en possessió de pilota, pressionar bé. Hem de fer moltes coses bé per pressionar a la Reial”.

“Rafinha ens aporta polivalència a l’hora de jugar en diferents posicions. És interior, però també pot jugar de fals 9 o caure en banda- És una alegria tornar-lo a veure i només necessita minuts per estar al nivell físic”.

Munir ha madurat molt aquesta temporada, tant personalment com futbolísticament. Està preparat per a cada oportunitat i les últimes que ha tingut les ha resolt bé. És un jugador de futur.


Luis Enrique: “Anoeta es la salida más... por fcbarcelona
Tornar a dalt