fcb.portal.reset.password

L'expedició del FC Barcelona a Zuric / MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona ja ha arribat a Zuric per assistir, aquesta mateixa tarda, a la gala d’entrega de la Pilota d’Or 2015. L’expedició blaugrana, encapçalada pel president de l’entitat, Josep Maria Bartomeu, s’ha enlairat de Barcelona una mica abans de les 13.00 hores, amb Leo Messi i Neymar Jr, finalistes de la Pilota d’Or, i Andrés Iniesta i Dani Alves, que opten a formar part de l’onze titular de l’any. Tots quatre jugadors del primer equip s’han desplaçat fins a l’Aeroport del Prat després de l’entrenament matinal, que s’ha dut a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper sota les ordres de Luis Enrique Martínez.

El vol que ha portat els expedicionaris blaugranes a la ciutat suïssa ha tingut una durada d’aproximadament una hora i 45 minuts, ja que ha aterrat a l’Aeroport Internacional de Zuric a les 14.20 hores. Allà, el Barça ha estat rebut per part del personal de la FIFA, abans del trasllat a l’hotel.

Fins a Zuric, i a banda dels acompanyants dels quatre futbolistes, també s’hi han desplaçat Jordi Mestre, Vicepresident Esportiu, Manel Arroyo, Vicepresident de l'Àrea de Màrqueting i Comunicació, Javier Bordas, directiu responsable de l’Àrea de Futbol, Albert Soler, Director d’Esports Professionals, i Robert Fernández, Secretari Tècnic del primer equip. També Hristo Stòitxkov, convidat pel Club com a exjugador del FC Barcelona i guanyador de la Pilota d’Or. 


#BallondOr2015 - Messi, Neymar, Iniesta and... by fcbarcelona

La tarda a Zuric

Els integrants de la comitiva blaugrana han anat cap a l’hotel, abans de les rodes de premsa de Messi i Neymar Jr. Els membres de la Junta Directiva i de la Comitiva Oficial començaran a dirigir-se cap al Kongresshaus de Zuric a partir de les 17.00h, una hora i quart abans de l’inici de la Gala FIFA de la Pilota d’Or 2015.  


#BallondOr2015 - From Barcelona to Zurich by fcbarcelona
Tornar a dalt