fcb.portal.reset.password

El Camp Nou, escenario habitual de la Champions / FCB

A partir de la temporada vinent les reubicacions de socis abonats a Tribuna en els partits de Champions League, necessàries per complir amb els requeriments de localitats de la UEFA, es faran de manera rotatòria per evitar que els socis afectats siguin sempre els mateixos. Durant les pròximes cinc temporades, fins que estiguin acabades les obres de remodelació del Camp Nou, les 1.575 localitats que requereix la UEFA aniran rotant per cinc blocs distribuïts per la part central de primera i segona graderia de Tribuna.

Els abonats afectats, que seran reubicats en una altra localitat en els partits de Champions, tindran un descompte del 15% del preu del seu abonament de la temporada.

Cal recordar que els equips participants a la UEFA Champions League signen un contracte per inscriure’s i participar a la competició en què es detallen tots els requeriments que el Club ha de complir, d’entre els quals, l’obligació de cedir a la UEFA i a l’equip visitant localitats de l’aforament del Camp Nou, d’unes determinades ubicacions i agrupades. Unes xifres que s’incrementen a mesura que avança la competició.

Des de fa anys en cada partit de Champions a l’Estadi el Club es veu obligat a moure un important nombre de socis abonats. Les darreres temporades sempre han estat els mateixos, ja que el Club aprofita la zona no abonada al sector de Tribuna. A mesura que avança la competició i es necessiten noves localitats pels requeriments de la UEFA es contacta amb més abonats per desplaçar-los i oferir-los una localitat alternativa.

Mesures temporada 2015/16

A banda dels 204 abonats que ja disposen de doble aforament, de cara al pròxim partit de Champions contra el BATE Borissov (4 de novembre) el Club haurà de reubicar 432 abonats de la boca 103 (seients parells) i la boca 104 (seients senars), que seran informats per carta aquests pròxims dies amb la localitat proposada de les boques 100, 101 i 111. Malgrat que el preu de l’abonament de la nova localitat és el mateix, s’aplicarà un descompte del 15% del preu de l’abonament per compensar el canvi. Es mantindran juntes les localitats a la nova zona i s’intentaran unir les famílies que tinguin abonaments separats.

A partir de vuitens de final caldrà reubicar 146 nous abonats de Tribuna, que seran informats en el seu moment. I en cas de classificació per a quarts i semifinals caldrà incrementar la xifra d’afectats.

Tots els abonats afectats aquesta temporada ja no s’inclouran en els torns que s’iniciaran en la pròxima edició de la Champions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();