Leo Messi, entre set i vuit setmanes de baixa

Leo Messi, entre set i vuit setmanes de baixa

El jugador argentí té un trencament del lligament col·lateral intern del genoll esquerre

Les proves realitzades a Leo Messi han confirmat que el jugador té un trencament del lligament col·lateral intern del genoll esquerre. El temps de baixa aproximat serà d’entre set i vuit setmanes, segons han informat els Serveis Mèdics en un comunicat.

Leo Messi ha hagut de ser substituït per Munir en el minut 10 del partit entre el FC Barcelona i la UD Las Palmas, després que el davanter argentí ha notat unes molèsties al genoll esquerre. En una de les primeres ocasions de l’enfrontament, en el minut 3, l’argentí ha caigut lesionat quan ha intentat un xut amb la cama esquerra a dins de l’àrea petita. En el moment de l’impacte amb la pilota, el genoll del jugador blaugrana ha xocat amb el defensor Pedro Bigas.

La darrera vegada que Leo Messi es va perdre un partit per lesió va ser durant la temporada 2013/14, exactament el 10 de novembre del 2013. L’argentí va tenir una lesió muscular en el partit de Lliga amb el Betis que va fer que es perdés un total de nou enfrontaments entre les tres competicions (Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions).

[[BOTOVERMELL::CALENDARI++Els propers partits::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/calendari::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut