La llista dels convocats per afrontar el derbi de tornada de Copa

La llista dels convocats per afrontar el derbi de tornada de Copa

Luis Enrique ha fet pública la llista dels 18 jugadors convocats que visitaran aquest dimecres el RCDE Stadium (21 hores) en el partit de tornada de vuitens de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol

El Barça visitarà aquest dimecres el RCDE Stadium amb l’objectiu d’assolir la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei. Un duel en què els blaugranes parteixen amb avantatge després del 4-1 de l’anada al Camp Nou. Aquest serà el tercer enfrontament en 11 dies entre tots dos equips – un de Lliga i dos de Copa-. Per a aquest partit, doncs, Luis Enrique ha fet pública la llista dels 18 jugadors convocats. El tècnic asturià ha decidit deixar fora de la llista per decisió tècnica els jugadors Douglas, Bravo, Jordi Alba i Sandro, mentre que no podrà comptar amb el sancionat Luis Suárez ni tampoc amb el lesionat Rafinha.

Així doncs, la convocatòria per al partit és la següent: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Dani Alves, Arda Turan, A. Iniesta, Messi, Neymar Jr, Marc Bartra, Mascherano, Munir, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut