fcb.portal.reset.password

Jordi Alba, en un acció del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions al Vicente Calderón / MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona s’ha acomiadat de la Lliga de Campions després de perdre 2-0 en el partit de tornada disputat al Vicente Calderón. “Hem de seguir treballant i estar més units que mai, tan l’equip com l’afició”, ha reconegut Jordi Alba, un dels integrants de l’onze inicial en el partit d’aquesta nit. El lateral blaugrana ha admès que durant els primers 45 minuts l’equip no ha estat del tot fi: “És cert que a la primera part hem jugat més al nostre camp que en camp contrari. Sabíem que es tancarien al darrere per sortir al contraatac”. Tot i això, Alba ha vist un Barça molt més endollat a la segona: “Hem estat molt millor, la possessió ha estat nostre i hem generat més ocasions”.

El lateral també ha fet les declaracions següents:

“Ara ens hem de centrar en la Lliga i la final de Copa. Encara ens queda molta temporada per davant”.

“L’Atlètic de Madrid ja fa molts anys que és un rival molt incòmode per a tots els equips. En línies generals hem fet un bon partit. És molt complicat crear ocasions quan un equip es tanca al darrere”.

“En moments clau potser en ha faltat un punt més. Però encara podem acabar la temporada amb dos títols”.

A banda de Jordi Alba també han parlat davant els mitjans de comunicació Sergio Busquets, Javier Mascherano, Gerard Piqué i Andrés Iniesta:

Sergio Busquets

“Són partits molts durs en què els gols en contra penalitzen molt, i el seu ens ha penalitzat massa. A la segona part hem estat molt millor. Ells han abaixat la intensitat i hem pogut generar més ocasions, però al final no ha pogut ser”.

“És molt complicat jugar contra equips que es tanquen al darrere. Es fa molt difícil atacar i generar ocasions”.

“Avui en dia el futbol són gols però ens equivocaríem si ho focalitzéssim tot en els tres del davant”.

“Era penal clar. Al principi pensava que l’havia xiulat. Ara ja no hi podem fer res i no serveix de res queixar-se”.

“Esperem arribar a la final de Copa en les millors condicions possibles. A la Lliga encara anem primers en la classificació, però hem d’anar a mort en tots els partits que ens queden”.

Javier Mascherano

“És una llàstima però hem de felicitar l’Atlètic de Madrid i els desitgem el millor. Potser al Camp Nou podríem haver fet algun gol més i venir al Calderón amb un avantatge més ampli. Hem tingut el domini de la pilota, però ens ha faltat un punt de claredat a la zona d’atac”.

“No estem aquí per lamentar-nos. Ja ha passat i el que hem de fer ara és mirar cap endavant. Ens hem d’aixecar, centrar-nos molt en la Lliga i després preparar molt bé la final de Copa”.

Gerard Piqué

“Sabíem que l’Atlètic de Madrid ens pressionaria molt. El gol de Griezmann ens ha trastocat els plans”.

“No hi ha dubtes però és cert que no estem en el millor moment de la temporada. En el món del futbol no existeixen les temporades perfectes”.

“Hem de felicitar l’Atlètic de Madrid per tot el que està fent i desitjar-los que tinguin molta sort”.

“Tots intentem donar el màxim en cada partit. Avui no hem estat del tot fins. Hem de treure endavant les dues competicions que ens queden en joc”.


Gerard Piqué: "No ha pogut ser" por fcbarcelona

Andrés Iniesta

“No és una qüestió de mirar si l’àrbitre s’ha equivocat o no. No serveix de res. És un moment difícil d’assumir perquè hem quedat fora d’una competició molt bonica. Hem de seguir”.

“Hem tingut un partit on hem controlat el joc. A la segona part hem anat cap amunt, ja que havíem de marcar algun gol”.

“No estem en una dinàmica gaire positiva. Hem de treure forces d’on sigui perquè el que ens queda en joc és igual de bonic”.

“Moments difícils com aquests sempre generen dubtes però hem de canviar el xip i centrar-nos en el que ens queda”.

Tornar a dalt