fcb.portal.reset.password

Fotografia oficial del primer equip del FC Barcelona / MIGUEL RUIZ - FCB

El primer equip del FC Barcelona s’ha fet aquest dilluns la fotografia oficial de la temporada 2015/16 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una imatge en què han posat els jugadors del primer equip, al costat dels membres de l’staff tècnic i del president del Club, Josep Maria Bartomeu. Primer de tot, els jugadors s’han fotografiat amb els vestits oficials de Replay i posteriorment, amb la primera equipació.

La fotografia s’ha realitzat aquest mes de febrer després que estiguessin disponibles tots els membres de la plantilla, ja que Arda Turan i Aleix Vidal no van poder estar inscrits amb l’equip fins aquest mes de gener per la sanció de la FIFA. Finalment, la plantilla també s’ha sotmès a una sessió gràfica amb Audi, Partner Premium del Club, amb un vehicle Audi R8.

Així doncs, aquesta és la segona fotografia dels blaugranes amb Luis Enrique com a entrenador. Una imatge que, com de costum, s’ha realitzat en un ambient distès.

[[BOTOVERMELL::El que no s'ha vist ++a la foto oficial del Barça::http://fans.fcbarcelona.cat/detall/noticia/el-que-no-s-ha-vist-a-la-foto-oficial-del-fcb::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


FC Barcelona photo session by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();