El Celta, l’equip més difícil per a Luis Enrique

El Celta, l’equip més difícil per a Luis Enrique

Des que el tècnic asturià va arribar al Barça, blaugranes i celestes s’han enfrontat en tres ocasions, i només en una els culers han estat capaços de superar-los El balanç golejador és favorable al conjunt gallec (2-5)

Veure jugar el Barça de Luis Enrique és pràcticament sinònim de victòria. Així ho mostren els números: després de 101 partits dirigint els blaugranes, l’equip ha aconseguit 81 triomfs. Unes victòries que han servit per conquerir cinc títols el 2015 i per convertir-se en un dels millors equips de la història del Club. Tot i això, durant aquest temps hi ha un rival que sempre complica les coses al Barça, el Celta de Vigo.De les nou derrotes que han patit els culers, dues han estat obra dels gallecs, curiosament l’equip que va dirigir el tècnic asturià abans de fer-se càrrec del FC Barcelona. El conjunt gallec s’ha enfrontat tres vegades al Barça de Luis Enrique.

El curs passat els celestes van assaltar el Camp Nou gràcies a un gol de Larrivey (0-1). Durant aquell duel els blaugranes van tenir múltiples ocasions per emportar-se el partit, però la punteria i la sort no van estar de cara i l’efectivitat visitant va fer volar els tres punts de l’Estadi. Era la primera derrota de l’era Luis Enrique al Camp Nou. De fet, només el Celta i el Màlaga –també el curs passat– han estat els dos únics equips capaços de guanyar a l’Estadi.

Tot i això, en el partit de la segona volta de la temporada passada el Barça visitava Balaídos amb l’objectiu principal de sumar tres punts importants per seguir líder de la Lliga en un moment vital del curs. Els blaugranes van haver d’implicar-se al màxim per superar un Celta combatiu. La insistència del Barça va tenir premi a les acaballes del matx, quan Mathieu va rematar de cap de manera excel·lent per sumar tres punts i emportar-se’ls cap a Barcelona.

L’últim precedent entre celestes i culers va ser aquesta temporada en la cinquena jornada de Lliga. Un partit en què el Barça no va poder exhibir el seu joc davant d’un Celta que va tenir el control i en què va golejar els barcelonistes per 4-1. Així doncs, el Celta de Berizzo és l’únic equip que ha estat capaç de guanyar dues vegades el Barça i, a més, d’aconseguir un balanç golejador favorable de 2-5. El repte dels blaugranes serà superar un escull sempre complicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut