El Betis, perillós a domicili

El Betis, perillós a domicili

Lluny del Villamarín els verd-i-blancs sumen 14 dels seus 20 punts i tan sols han encaixat 8 gols L'última victòria a la Lliga del conjunt sevillà al Camp Nou data de la temporada 1997/98

El Betis visita el Camp Nou el proper dimecres a les 20.30 h en el partit corresponent a la dissetena jornada de la Lliga BBVA. L'equip entrenat per Pepe Mel marxa onzè a la taula classificatòria amb 20 punts, a la mateixa distància -6 punts- del descens que de la zona europea.

Per aconseguir estar a la zona tranquil·la, al contrari del que marca el tòpic, el Betis s'ha fet fort lluny de casa. En els vuit partits que han disputat a domicili el conjunt sevillà ha aconseguit quatre victòries -Sporting, Rayo, Màlaga i Llevant-, dos empats -València i Granada- i dues derrotes -Madrid i Las Palmas-. Un balanç molt similar al del Barça, que acumula un empat menys a l'espera de resoldre el seu partit contra l'Sporting de Gijón. A més, els verd-i-blancs han deixat la porteria a zero en quatre ocasions, concedint vuit gols en els vuit enfrontaments que han jugat lluny del Villamarín. Una mitjana d'un gol en contra per partit, igual que el Barça.

La principal arma ofensiva del Betis és Rubén Castro, que suma vuit gols en el que va de temporada. El davanter canari és el màxim golejador de la història del Club amb 123 gols en 217 partits des que va arribar el 2010 procedent del Rayo Vallecano. A més, aquesta temporada ha significat la tornada de Joaquín al club dels seus amors deu anys després de la seva sortida rumb al València. Als seus 34 anys l'extrem andalús és el símbol de l'equip i l'ídol de l'afició. Fins ara ha disputat 13 partits de Lliga, amb un gol davant l'Sporting de Gijón a la victòria del Betis per 1 a 2 a la sisena jornada.

En total, Barcelona i Betis s'han vist les cares 49 vegades al Camp Nou, amb un balanç de 38 victòries per als blaugranes, set empats i quatre triomfs per als verd-i-blancs. A més, el Betis suma 6 derrotes de manera consecutiva en les seves visites al feu barcelonista i no guanya en Lliga des de la temporada 1997/98 quan es va imposar per 1 a 3 en l'antepenúltima jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut