Deportivo de La Corunya – FC Barcelona: Riazor apunta la Lliga

Deportivo de La Corunya – FC Barcelona: Riazor apunta la Lliga

(20 hores, Canal + Liga) Els blaugranes volen tornar al camí de la victòria i sumar tres punts que els apropin una mica més a l’objectiu de revalidar el títol de Lliga

Primera de les cinc finals que queden per tornar a ser campions de Lliga. Els jugadors del FC Barcelona són conscients que per conquerir-la hauran de guanyar els cinc partits. I no se’ls passa pel cap un altre escenari que no sigui aquest. Amb l’Atlètic de Madrid empatat a punts a la segona posició i el Reial Madrid a la tercera plaça a un punt, els blaugranes viatgen a Riazor amb l’únic objectiu de tornar al camí de la victòria i sumar tres punts vitals per seguir al capdavant de la classificació i restar una jornada menys per conquerir la segona Lliga consecutiva, la sisena en vuit temporades. El Barça vol demostrar perquè segueix sent el líder de la Lliga i es veu capaç de revertir una situació a la qual no hi estan acostumats. Però els grans equips es fan forts en els moments delicats i ningú dubta que aquest Barça té suficient qualitat per aixecar-se.

El camí a seguir és el partit que va fer l’equip contra el València. “Seria un bon senyal”, reconeix Luis Enrique en la roda de premsa prèvia. I és que el tècnic asturià està convençut que si hi ha algú capaç d’aixecar-se, aquest és el Barça. En la convocatòria per a aquest partit, el tècnic asturià no compta amb el sancionat Gerard Piqué, per acumulació de targetes, tot i que ha viatjat amb l'equip per animar els seus companys. Tampoc podran jugar els lesionats Sandro, Vermaelen i Mathieu, mentre que Arda Turan s’ha recuperat de la gastritis i estarà disponible. Aleix Vidal i Masip han estat els jugadors descartats.

El Deportivo, per la seva banda, arriba al duel amb la permanència pràcticament a la butxaca, tot i que encara no tancada del tot. Un fet que per al tècnic Víctor Sánchez del Amo “no els assegura la permanència matemàtica”. Els gallecs ja saben el que és puntuar contra el Barça. Ho han aconseguit en els últims dos enfrontaments disputats al Camp Nou, quan els dos partits van acabar 2-2, tant la temporada passada com en el duel de la primera volta. A més, el Dépor arriba al partit després d’haver assolit un valuós empat del Sánchez Pizjuán la jornada passada (1-1). Del Amo no podrà comptar, per a aquest partit, amb els sancionats Arribas i Lopo, ni tampoc amb els descartats Fabricio i Germán Lux. Oriol Riera i Luis Alberto seran dubte fins a l’últim moment.

D’aquesta manera, el Barça buscarà, de nou, un triomf que li permeti seguir sent líder de la Lliga i apropar-se una mica més al títol. Riazor apunta la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut