fcb.portal.reset.password

Juliano Belletti en una entrevista durant el Mundial de Clubs d'aquesta temporada al Japó / GERMÁN PARGA - FCB

Juliano Belletti, l’heroi de la final de la Champions a París, ha passat pel programa ‘Hora B’ de Barça TV i ha analitzat l’actualitat blaugrana. El brasiler, que va ser jugador del Club durant tres temporades, ha assegurat que “Messi, Suárez i Neymar Jr són el millor trident de la història, perquè ens els moments bons, però també en els dolents un ajuda l’altre i això en el món del futbol és molt estrany”. “Es nota que són amics, gaudeixen tots tres i això és el més important”, ha explicat. Belletti ha aprofitat per aprofundir sobre els tres individualment i tot han estat elogis. “És el Pelé de la meva generació després de mantenir un nivell de joc tant elevat durant tants anys”, destaca de Messi, i afirma que “és tan gran que ha estat capaç de fer que altres jugadors bons fossin oblidats en la lluita per ser els millors del món”.

"És impressionant com Luis Suárez ha assumit la responsabilitat"

L’exjugador blaugrana també ha tingut paraules d’elogi per al seu compatriota Neymar Jr, de qui diu que “està aprenent cada dia al Barça, sobretot, amb la pressió i responsabilitat de ser protagonista”. Belletti ha destacat que “Neymar Jr encara és molt jove, té molt camí per davant i s’ha de tenir paciència en els partits que no li surten bé”. I ha afegit: “Estic convençut que Neymar Jr donarà  moltes alegries al Barça”.

Finalment, Belletti ha valorat l’espectacular temporada de Luis Suárez, que porta 53 dianes aquest curs: “És impressionant com ha assumit la responsabilitat i això que té al costat Messi i Neymar Jr. Té moltíssim valor el que ha aconseguit”, ha sentenciat.


Belletti: “Neymar dará muchas alegrías a la... per fcbarcelona
Tornar a dalt