fcb.portal.reset.password

Vermaelen, davant l'escut de les oficines del FC Barcelona / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Thomas Vermaelen signarà aquest diumenge l’acord amb el FC Barcelona que el vincularà al Club per a les pròximes cinc temporades. El jugador, que ha passat revisió mèdica aquest dissabte, ha trepitjat també les instal·lacions del Camp Nou. Ho ha fet per dur a terme la ja tradicional fotografia davant l’escut de les oficines del Barça.

Abans, Vermaelen ha reconegut als mitjans propis del FC Barcelona que “és un somni de molta gent poder jugar en aquest club. Jugues amb els millors jugadors del món, i per tant és un gran honor jugar amb ells aquí”. A més, creu que la seva arribada el farà créixer com a futbolista. “És bo per a mi perquè seré millor jugador si entreno cada dia amb aquests jugadors”.

No li fa por la pressió. “He jugat a l’Arsenal i no crec que aquí sigui molt diferent. S’ha de guanyar cada partit, i entenc que sempre hi haurà pressió per rendir bé, i és el que intentaré fer”.

Finalment Vermaelen espera adaptar-se el més ràpid possible. “És un país diferent, un idioma diferent, i una cultura diferent. No serà fàcil. Hauré d’adaptar-me el més ràpid possible i després veurem on arribem”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();