Setmana amb incorporacions i dos partits

Setmana amb incorporacions i dos partits

Luis Enrique afronta la setmana més intensa fins el moment amb la incorporació de quatre jugadors més i dos partits amistosos Messi, Neymar, Mascherano i Dani Alves s’afeigeixen a la feina aquest dimarts

Una vegada completada una setmana intensa de treball a St. George’s Park, l’equip de Luis Enrique afronta una nova setmana d’entrenaments amb la incorporació de quatre jugadors més: Messi, Mascherano, Neymar i Dani Alves. Aquests quatre futbolistes ja participaran en la sessió de dimarts al matí (9.30 h) amb els seus companys després de fer les analítiques, i a la tarda (18.30 h) ho faran en solitari.

Dimecres i dissabte, partit

Els propers dies els blaugranes jugaran dos partits més de preparació. El primer serà ja dimecres a Ginebra davant del Nàpols, i el segon, dissabte a Hèlsinki davant l’equip local en un enfrontament que servirà per homenatjar el finlandès i exblaugrana Jari Litmanen.

Més entrenaments

A banda d’aquests partits, també hi haurà entrenament dijous a la tarda (18.30 h) i divendres al matí (9.30 h), tots dos a la Ciutat Esportiva a porta tancada. Diumenge serà el dia de descans abans de començar una nova setmana de preparació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut