Rakitic: “Vaig dir un ‘sí’ fort com el dia que em vaig casar”

Rakitic: “Vaig dir un ‘sí’ fort com el dia que em vaig casar”

El migcampista se sent confiat de fer història amb el Barça i recalca la seva polivalència “Volia sortir bé del Sevilla i fer un pas endavant”, ha explicat en la roda de premsa de la seva presentació

[[DES_1]]En la seva presentació com a nou jugador del FC Barcelona, Ivan Rakitic s’ha mostrat amb les idees clares, conscient d’on venia i a on aterrava. “Vull aconseguir més títols, amb l’Europa League de l’any passat se’m va obrir la porta de la gana. Vull fer història, en vull més”, ha indicat d’entrada.

Acompanyat pel vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i pel director esportiu, Andoni Zubizarreta, el croat ha agraït al Club l’interès per fitxar-lo i ha reconegut que quan li va trucar el Barça no s’ho va pensar dues vegades. “Vaig dir un ‘sí’ tan fort  com el dia que em vaig casar”, comentava en to de broma.

Segons ell, “el més important és sentir-se bé, còmode i notar que compten amb tu”. En aquest sentit, apuntava: “Volia sortir bé del Sevilla i fer una pas endavant. Ara tot dependrà de mi”. Rakitic ha explicat que ja ha parlat amb Luis Enrique i ha evidenciat que sap molt bé el que pot oferir: “Donaré el mateix futbol que al Sevilla, amb molta intensitat. Treballaré molt en els entrenaments i en els partits. Sé que puc millorar”.

Versatilitat al servei de l’equip

De reconeguda polivalència a la medul·lar, el nou ‘4’ blaugrana s’ha posat a la disposició del tècnic del Barça per trobar el seu rol més convenient. “El més important és saber el que vol el míster. El millor per a l’equip és el millor per a mi”. Tot i que al Sevilla va despuntar prop de l’àrea contrària, per darrere els davanters, recordava també que al Schalke 04 va jugar com a “únic pivot”. Amb tot, declarava: “Estic disponible per jugar en qualsevol posició”.El migcamp està ple de talent i força, tots els que hem jugat contra el Barça sabem que Xavi, Iniesta o Busquets són uns referentsIvan Rakitic, alhora, es mostrava confiat que no tindrà problemes d’adaptació al joc particular culer. Apuntava: “Conec bé el Barça i el seu estil, és només entrenar-ho i treballar-ho”. També és sabedor de l’enorme competència que es trobarà: “El migcamp està ple de talent i força, tots els que hem jugat contra el Barça sabem que Xavi, Iniesta o Busquets són uns referents”.

Això sí, afirmava sentir-se millor “tenint la pilota i sent protagonista” i no defugia la pressió d’un club gran: “Al Barça sempre és la mateixa, cal guanyar cada partit i lluitar per tots els títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut