fcb.portal.reset.password

Leo Messi, amb l'Argentina / FIFA.COM

Cinc tricampions del FC Barcelona buscaran aixecar la Copa Amèrica 2015 de Xile amb les seves respectives seleccions. Sense gaire temps per assaborir una gesta com el triplet, Claudio Bravo (Xile), Neymar Jr, Dani Alves (Brasil) i Leo Messi i Javier Mascherano (Argentina) ja són a Xile per disputar la competició continental que comença la matinada d’aquest divendres 12 de juny a la 1.30 h (hora catalana) amb el partit entre la selecció amfitriona i l’Equador. De fet, Dani Alves ha estat convocat a última hora després que el lateral dret del Brasil, Danilo, es lesionés en el darrer partit amistós contra Mèxic.

Qui menys temps ha tingut per poder gaudir del triplet és el porter Claudio Bravo, que va perdre's la rua dels campions i la posterior celebració al Camp Nou perquè ja estava viatjant en avió cap al seu país, ja que la seva selecció és la primera a debutar. El capità de Xile comparteix el Grup A amb l’Equador, Bolívia i Mèxic, mentre que l’Argentina de Messi i Mascherano està enquadrada en el Grup B juntament amb el Paraguai (contra qui debutarà el 13 de juny a les 23.30 h), Jamaica i l'Uruguai. Finalment, el Brasil de Neymar i Alves jugarà el primer partit contra el Perú (14 de juny, 23.30 h), i els altres dos integrants del Grup C són Colòmbia i Veneçuela.

Entre les seleccions favorites

Dels tres grups de quatre seleccions que formen la primera fase de la Copa Amèrica, es classificaran per als quarts de final un total de 8 equips, distribuïts de la manera següent: els primers i segons de cada grup, més els dos millors tercers. Sobre el paper, els cinc tricampions del Barça formen part de les seleccions més potents del campionat i tenen molts números per ser als quarts de final de la Copa Amèrica 2015.

Tornar a dalt