Messi, Neymar, Alves i Mascherano superen les proves mèdiques

Messi, Neymar, Alves i Mascherano superen les proves mèdiques

Els últims jugadors a incorporar-se a la pretemporada han passat aquest dimecres la revisió de l’inici del curs Per la seva banda, a la gespa de la Ciutat Esportiva s’han exercitat els descartats per a l’amistós de Ginebra: Afellay, Song i Adriano

El Barça jugarà aquest dimecres el tercer partit amistós de la pretemporada, però a la Ciutat Esportiva hi ha hagut molta activitat paral·lela. Els últims quatre jugadors del primer equip a incorporar-se a la pretemporada han passat les tradicionals proves mèdiques de l’inici de curs, al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva. Cal recordar que aquest dimarts Leo Messi, Javier Mascherano, Dani Alves i Neymar Jr van fer les dues primeres sessions d'entrenament després del seu retorn de les vacances posteriors al Mundial. Els tres primers van poder exercitar-se sota les ordres de Luis Enrique, mentre que Neymar va fer treball específic per recuperar-se de la fractura de l'apòfisi transversa L3 esquerra.

D’aquesta manera, els internacionals que van disputar les últimes rondes de la Copa del Món al Brasil han superat l’última fase abans d’incorporar-se definitivament a la dinàmica de la pretemporada del primer equip a falta de quasi tres setmanes per a l’inici de la Lliga.

Al mateix temps, sobre la gespa del Camp 1 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper s’han exercitat tres jugadors més del primer equip que no disputaran l’amistós davant el Nàpols. Song, Afellay i Adriano, que continua recuperant-se de l’alteració del ritme cardíac, han treballat en sessió matinal. D'altra banda, els jugadors no disponibles per al partit –Xavi, Mathieu i Patric– han fet treball específic.

Mentrestant, el gruix de jugadors viatgen a mig matí cap a Ginebra per disputar aquest vespre (20 hores) el tercer partit de pretemporada davant el SSC Nàpols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut