Luis Enrique: “Arribem físicament com esperava”

Luis Enrique: “Arribem físicament com esperava”

El tècnic s’ha mostrat satisfet amb el rendiment de l’equip al Gamper, i afirma: “Tenim una plantilla bestial” Sobre un dels aspectes claus del joc, ha explicat que “no es pot pressionar per decret, sinó d’una manera ordenada i concreta”

El Barça 2014/15 s’ha estrenat aquest dilluns al Camp Nou, i també ho ha fet Luis Enrique a la banqueta de l’Estadi com a entrenador del Barça. El tècnic asturià, en roda de premsa, s’ha mostrat satisfet amb el rendiment de l’equip en la victòria per 6 a 0 contra el Club León mexicà. “Hem de saber buscar alternatives en el sistema ajustant-nos al que tenim, i ho hem sabut fer”, ha comentat sobre el joc de l’equip.

En el seu primer partit al Camp Nou, el tècnic ha lloat la plantilla amb què comptarà aquesta temporada: “L’entrenador ha de dissenyar un equip amb la plantilla que té, i nosaltres tenim una plantilla bestial”. Ha afegit, en aquest sentit: “Ens hem reforçat molt bé, el Club ha fet un esforç gran i tinc una plantilla única”.L’entrenador ha de dissenyar un equip amb la plantilla que té, i nosaltres tenim una plantilla bestial

Sis dies abans de l’inici de la competició oficial, Luis Enrique també ha valorat l’estat en què arriba l’equip: “Arribem físicament com esperava, i anirem millorant amb els partits i els entrenaments. Quant a futbol, hauria preferit tenir dos mesos més, però les pretemporades són com són”. En aquest sentit, ha comentat un dels aspectes clau del joc blaugrana, la pressió. “No es pot pressionar per decret. S’ha de pressionar d’una manera ordenada i concreta. Si és important tenir la pilota, també ho és recuperar-la al més aviat possible”, ha declarat.No es pot pressionar per decret. S’ha de pressionar d’una manera ordenada i concreta

Sense donar cap pista sobre qui ocuparà la porteria en l’estrena en Lliga, Luis Enrique ha parlat d’alguns noms propis que han destacat en el Trofeu Joan Gamper. Sobre Neymar Jr i la seva connexió a l’atac blaugrana, ha afirmat que “l’actuació ha estat bona”, i ha afegit: “No és difícil quan s’ajunten bons futbolistes, igual que ha passat a la segona part”. Un altre dels noms destacats ha estat el de Munir. El jove davanter s’ha estrenat al Camp Nou amb dos gols, i el tècnic ha assegurat: “Sabíem que Munir té les qualitats, el seu rendiment marcarà fins on pot arribar. És un gust tenir un filial com el que tenim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut