Les xifres d’un debut amb rècords de precocitat

Les xifres d’un debut amb rècords de precocitat

Munir és el cinquè jugador que debuta amb el Barça a la Lliga amb 18 anys i marca Luis Enrique va complir la tradició d’estrenar-se com a entrenador amb un triomf

Un dels noms propis del primer partit del Barça a la Lliga contra l’Elx va ser Munir El Haddadi. El davanter del planter va debutar a la Lliga amb el primer equip amb 18 anys. I ho va fer amb gol, un fet que, a la seva edat, només havien firmat quatre futbolistes: Badenes, Milla, Velamazán i Jofre.

Amb 18 anys i 357 dies, Munir es va convertir en el jugador més jove que marca en una primera jornada de Lliga amb el Barça. Al mateix temps, l’atacant madrileny ja és el tercer més precoç a golejar de blaugrana a la competició domèstica, després de Bojan i Messi.

Aquestes són altres dades que va deixar el Barça-Elx:

  • El Barça és l’equip que més vegades ha començat la Lliga guanyant (53).
  • Nou dels deu últims entrenadors culers han debutat a la Lliga amb victòria. L’únic que no ho va aconseguir va ser Pep Guardiola (2008/09).
  • És la quarta vegada que el conjunt blaugrana comença la Lliga amb una tripleta atacant formada al planter. Com el 1928, el 1970 i el 2012.
  • Els locals van completar 751 passades, mentre que els visitants, 280.
  • Rakitic va ser el futbolista més actiu amb 105 passades bones de 118 d'intentades.
  • Jordi Alba va ser el que més pilotes va recuperar: 10.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut