Elx CF: cares noves i vells coneguts per consolidar l'equip a Primera Divisió

Elx CF: cares noves i vells coneguts per consolidar l'equip a Primera Divisió

L’equip il·licità afronta l’inici de la seva segona temporada a la màxima categoria força reforçat i invicte en els partits de pretemporada De moment, són vuit els fitxatges per a aquesta temporada 2014/15

L’11 de maig del 2014 el FC Barcelona empatava a zero en la penúltima jornada de Lliga. El rival d’aquell partit va ser l’Elx, que, amb l’empat, aconseguia la salvació en la seva primera temporada després de l’ascens. Ara, mesos després, i en un escenari diferent, el Barça torna a veure’s les cares contra l’equip il·licità. I és que el conjunt de Luis Enrique ha d’obrir el teló del nou curs oficial contra l’Elx al Camp Nou (diumenge, 21 hores). Un equip, el del Martínez Valero, que s’ha reforçat aquest estiu i que afronta la seva segona temporada consecutiva a Primera Divisió amb il·lusió i confiança en el projecte, amb l’objectiu de consolidar-se a l’elit del futbol espanyol.

Un any més, la responsabilitat torna a recaure sobre la direcció de Fran Escribá, que encara la seva tercera temporada consecutiva a la banqueta. Per assolir l’objectiu marcat, el conjunt alacantí també ha canviat la cara i ha incorporat fins a vuit futbolistes nous. Es tracta del porter Prsemyslaw Tyton (cedit pel PSV Eindhoven); el defensa Enzo Roco (Universidad Católica de Chile); els migcampistes Faycal Fajr (Caen) i Pedro Mosquera (Getafe); els mitjapuntes Adrián González (Rayo Vallecano) i Mario Pasalic (cedit pel Chelsea); l’extrem Víctor Rodríguez (Saragossa), i el davanter Jonathas de Jesús (cedit pel Pescara). Tot i així, en els últims dies un dels seus jugadors més importants, el mundialista colombià Carlos Sánchez, ha estat traspassat a l’Aston Villa anglès.

A banda del migcampista defensiu, molts altres futbolistes també han abandonat l’entitat, ja sigui per finalització de contracte, per fi de cessions o per trencament de relació contractual. Toño, Alberto Botía, Mantecón, Rivera, Fidel, Carles Gil, Javi Márquez, Manu del Moral i Richmond Boakye en són alguns dels exemples.

Malgrat tot, els jugadors del Barça es tornaran a trobar amb alguna de les cares d’aquell empat a zero al Martínez Valero. D’aquells catorze futbolistes que van vestir la samarreta del conjunt il·licità continuen a l’equip el porter Manu Herrera, els defenses Damián Suárez, David Lombán, Sergio Pelegrín i Domingo Cisma, i els migcampistes Garry Rodrígues i Ferran Coromines. A més, també segueixen al club Edu Albacar, Aarón i Cristian Herrera. José Ángel Alonso i Álvaro Giménez, l’any passat al filial de l’Elx, també formaran part del primer equip en aquesta nova temporada 2014/15.

Invictes en pretemporada

Són pocs els conjunts que poden assegurar, orgullosos, que tanquen la pretemporada sense cap derrota. I l’Elx ho pot fer. Durant aquest estiu, els homes d’Escribá han jugat vuit partits amistosos, amb un balanç de quatre victòries (Eldense, Betis, Raja Casablanca i Tenerife) i quatre empats (Alcoià, Vila-real, Albacete i Llevant). En aquesta pretemporada, l’equip il·licità ha marcat 12 gols i, amb dues dianes cadascú, Pelegrín i Jose Ángel han estat els màxims anotadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut