fcb.portal.reset.password

Els mossos d'esquadra davant les instal·lacions del Club en l'arribada dels jugadors del Barça durant un partit / MIGUEL RUIZ - FCB

Des de fa setmanes la Direcció General de la Policia i l’Ajuntament de Barcelona estan treballant, coordinadament amb els clubs i la RFEF, per garantir el desenvolupament normal del prepartit, la final de Copa al Camp Nou i la possible celebració posterior a la ciutat, en el cas que el FC Barcelona es proclami campió.

Amb l’objectiu de mantenir l’ordre públic durant la prèvia de la final, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona desplegaran un dispositiu de seguretat a partir d’aquest divendres i el mateix dissabte al centre de la ciutat i a les àrees més properes a les Fan Zones dels dos equips, que estaran ubicades al Parc de la Bederrida, en el cas de FC Barcelona, i al Parc de Montjuïc, per a l’afició de l’Athletic Club. A més, des de primera hora de la tarda de dissabte els Mossos d’Esquadra també desplegaran un ampli dispositiu policial per garantir sense incidències l’arribada dels jugadors i dels aficionats de tots dos clubs.

Per a aquesta ocasió, els responsables de seguretat del FC Barcelona han duplicat el servei de seguretat privat habitual i es comptarà amb la presència de 713 vigilants i 575 auxiliars. Pel que fa al postpartit, en el cas que el FC Barcelona es proclami campió de la Copa del Rei els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana també tenen llest un dispositiu de seguretat especial a la zona de la Rambla de Canaletes, lloc habitual de celebració dels seguidors barcelonistes.

Localitats personalitzades

Amb l’objectiu de continuar en la línia de lluita contra el frau i seguir reforçant la seguretat del Camp Nou, el FC Barcelona ha personalitzat les entrades assignades per a la final de la Copa del Rei. Així doncs, les entrades corresponents al sector del FC Barcelona porten imprès el nom i els cognoms del titular, perquè davant qualsevol incidència es pugui identificar la procedència de la localitat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();