fcb.portal.reset.password

Les oficines del Club han acollit el sorteig de les entrades per a l'Athletic Club - FC Barcelona / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Aquest dimecres al matí ha tingut lloc a les oficines del FC Barcelona el sorteig davant de notari de les 414 entrades que el Club disposa per als seus socis per a l’Athletic Club-Barça de Lliga, que es jugarà el diumenge 8 de febrer a les 21 hores. El número de tall ha estat el 129. A partir d'aquesta petició es començaran a repartir les entrades disponibles fins a la 119 (De la 129 a la 187 i de la 1 a la 119).

Dimarts al vespre es va tancar el procés de sol·licitud en què 441 socis van demanar entrades a través de 187 peticions.

Recordem que el FC Barcelona disposava per a aquest partit d’un total de 610 entrades, el 85% repartides entre els socis (414) i les penyes (104). I la resta es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i els patrocinadors.

A partir d’aquest mateix dimecres, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats per fer el cobrament final de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades. Recordem que en el moment de fer la sol·licitud el Club va cobrar 40 euros en concepte de ‘reserva’, i en el moment de recollir l’entrada es podrà triar entre les categories dels preus existents i disponibles que hi hagi, havent de pagar, al seu cas, la diferència entre el preu final de l’entrada escollida i l’import ja abonat en concepte de ‘reserva’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();