fcb.portal.reset.password

Valdés, en la roda de premsa d'aquest divendres / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

La recuperació de Víctor Valdés va per bon camí. El porter del FC Barcelona, lesionat amb la selecció espanyola el 19 de novembre, ha reconegut en roda de premsa que aviat podrà tornar a jugar: “Em trobo molt bé. Han estat unes setmanes molt diferents per a mi perquè mai m’havia lesionat, però ara ja hem fet dues sessions de porteria i una de més intensa i tot ha anat mes ràpid del que esperàvem. Les últimes proves que hem fet diuen que tot està recuperat”.

El número ‘1’ de la plantilla ha confessat tenir moltes ganes de tornar: “Em fa il·lusió tornar a jugar i, si tot va bé, està previst que torni contra l’Elx si el tècnic ho creu convenient”. El de l’Elx és el primer partit del 2014. Es disputarà el 5 de gener al Camp Nou (16 hores).S’apropa l’hora de poder començar a valorar coses, però encara no tinc res deciditVíctor Valdés també s’ha referit repetidament al seu futur lluny de Can Barça. “S’apropa l'hora de poder començar a valorar coses, però encara no tinc res decidit”, ha explicat. El porter ha reconegut que durant les últimes quatre setmanes s’ha centrat en la recuperació de la seva lesió i que la qüestió del seu futur equip l’està portant el seu representant.

“Per a mi el més important és respectar el Barça fins al final. No faré pública una cosa en un moment de competició que pugui tenir una influència negativa. Importa que l’equip guanyi i assolim els títols que ens hem plantejat”, ha afegit.El meu desig és que el Club trobi la millor forma possible de fitxar el millor porter per al BarçaSobre possibles candidats per ocupar el seu lloc a la porteria blaugrana, Valdés ha deixat clares quines són les seves preferències: “El meu desig és que el Barça trobi la millor forma possible de fitxar el millor porter per al Barça. Sempre he dit que em faria molta il·lusió que fos un porter d’aquí de la casa, però no depèn de mi. Són el Club i els tècnics els qui han de valorar si poden donar l’oportunitat a un noi del planter com me la van donar a mi fa anys”. Valdés no ha volgut donar noms i només ha apuntat que “hi ha molts bons porters al planter”.Sembla que des de fora hi ha una maquinària posada en marxa per anul·lar el Barça i que tot són aspectes negatiusEl porter també s’ha referit a algunes de les últimes notícies publicades als mitjans sobre el FC Barcelona: “Sembla que des de fora hi ha una maquinària posada en marxa per anul·lar el Barça i que tot són aspectes negatius. Fins i tot el Ministeri de l’Interior ha hagut de sortir a desmentir coses, i això no ho havia vist mai en 12 anys com a professional”.

En aquest sentit, creu que és important que tothom treballi amb un objectiu comú: “Tots remem en la mateixa direcció, tant directiva com jugadors, i espero que la premsa també ho faci”. “Anem líders i estem en una posició privilegiada”, ha recordat per acabar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();