fcb.portal.reset.password
Sergio Busquets assegut a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva

Sergio ha comparegut abans del partit de dimecres contra el Celtic / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Sergio Busquets no es fia d’un Celtic que, tot i no tenir opcions de classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions, “voldran fer un bon partit”. El migcampista té molt present el Barça-Celtic de la temporada passada en què els blaugranes van acabar sumant els tres punts en els últims instants gràcies al gol de Jordi Alba. “Tenim la lliçó apresa de l’any passat. Ells tenen un estil de joc diferent al nostre i com més ràpid fem un gol millor, perquè ells es poden tancar al darrere i llavors ens pot costar molt”.

L’equip de Tata Martino en té prou amb un empat per acabar primer del grup H de la Champions. Però Sergio Busquets ha avisat que buscaran un triomf perquè “l’important és guanyar jugant bé”.L'estil de joc és innegociable pel tipus de jugadors que tenim

En aquest sentit, el jugador també ha parlat sobre l’estil de joc del FC Barcelona, del qual considera que “és innegociable pel tipus de jugadors que tenim”. I ha reconegut que comparar-los amb altres anys “és difícil i impossible per moltes coses”.

Sobre les crítiques a l’equip, Sergio ha comentat que han de mantenir-se al marge, ja que els blaugranes no han tingut “dubtes de l’estil, dels companys o de l’entrenador”. “Sabem la línia que hem de seguir”, ha afegit. “És molt aviat per valorar com està l’equip i com arribarà. Esperem que d’aquí uns mesos estiguem en totes les competicions i lluitem per a tot”, ha declarat el jugador.És molt aviat per valorar com està l’equip i com arribarà. Esperem que d’aquí uns mesos estiguem en totes les competicions

Durant la compareixença davant els mitjans se li ha preguntat per la seva absència en alguns del premis i reconeixements individuals que es lliuren cada any. “Els companys et valoren molt més perquè entenen més de futbol. Estic content de la valoració que es fa aquí, que és el que m’interessa”. També ha explicat que no preveu una millora de contracte: “He renovat fa poc. Estic molt bé i estic on vull”, ha assegurat Sergio.

Tornar a dalt