Sergio Agüero: 4 gols en 11 partits contra el Barça

Sergio Agüero: 4 gols en 11 partits contra el Barça

El davanter argentí no s’enfronta als blaugranes des de fa més de tres anys El FC Barcelona ha guanyat 7 dels 11 compromisos disputats contra l’argentí

Sergio Agüero ja sap el que és enfrontar-se al FC Barcelona. Tot i no ser present a l’anada dels vuitens de la Champions a l’Etihad Stadium, el davanter ‘citizen’ té una àmplia experiència contra els blaugranes. S’hi ha enfrontat en un total d’onze ocasions, entre Lliga i Copa –en nou partits, com a titular–, i ho ha fet sempre defensant els colors de l’Atlètic de Madrid. La dotzena vegada, tres anys després de l’última, serà ja amb la samarreta del City.

Balanç positiu per al Barça

Dels 11 partits que ha disputat Agüero contra el Barça amb l’Atlètic de Madrid, els blaugranes n’han guanyat 7, n’han perdut 3 i tots dos equips n’han empatat un. Pel que fa als registres golejadors, el Barça va marcar 34 gols i l’Atlètic de Madrid, 16. D’aquests 16, Agüero en va marcar 4, tots a la Lliga.

A més, el davanter argentí va ser decisiu en dos resultats. En el primer partit contra els blaugranes, la temporada 2006/07, va marcar l’empat a un gol amb què va acabar el partit. Ja a la temporada 2008/09 va marcar el definitiu 4-3 al minut 87 de partit, el seu segon gol de la  nit. La diana que falta va arribar en la golejada més àmplia que va aconseguir Agüero contra el Barça, un 4-2 la temporada 2007/08. En aquella ocasió, però, el partit ja estava decidit, ja que ell va marcar el 4-1.

El Camp Nou, territori hostil

Sis visites i cinc derrotes. Aquesta és l’estadística d’un Agüero que encara no coneix la victòria en les seves visites al Camp Nou. Llevat de l’empat de la temporada 2006/07 (1-1), el davanter argentí sempre ha sortit derrotat de Barcelona.  A més, el gol d’aquell partit és l’únic que ha aconseguit marcar a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut